[ERROR]

Wie zijn wij

EPM Projecten B.V. is een uniek bedrijf, door jaren vakkennis te hebben opgedaan in de markt kunnen wij u als gemeente, ontwikkelaar, ingenieursbureau of midden- en groot bouwbedrijf, volledig ontzorgen.

Ontzorgen met betrekking tot alle werkzaamheden ten behoeve van bouw- en woonrijp trajecten, dit houdt in dat wij het volledige pakket aan bouw- en woonrijp werkzaamheden op ons nemen, zodat u als opdrachtgever zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Vandaar ook dat wij in ons logo de slogan, “waar ontzorgen de standaard is”, hebben opgenomen.

Alle voorkomende werkzaamheden binnen het bouw- en woonrijp traject behoren tot het vak-specialisme van EPM Projecten B.V.

U moet hierbij denken aan de sloop van bestaande opstallen, het aanbrengen van voorbelasting, egalisatie van het terrein, ontgraven van de bouwput, aanbrengen van de rioleringen, aanbrengen van de (bouw)wegen inclusief de fundatie, inrichten van de buitenruimte met beplanting en meubilair enz. Geen enkele uitdaging gaan wij hierin uit de weg.

Uniek in deze is dat wij alle werkzaamheden ten behoeve van de realisatie in ons pakket hebben, zodat u deze niet bij verschillende partijen hoeft onder te brengen. Wij zien hierin een tijdswinst en daarmee samenhangend ook een financiële winst voor uw project gewaarborgd.

Wij hebben door onze jarenlange ervaring een goed team van onderaannemers weten op te bouwen waarmee wij de werkzaamheden uitvoeren, wij verzekeren u dan ook van een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw project. Ontzorgen en een hoge mate van kwaliteit is waar wij voor staan.

EPM Projecten B.V., “waar ontzorgen de standaard is”!

Duurzaam en verantwoord ondernemen.

Dit staat bij EPM Projecten B.V. hoog in het vaandel.

De natuur en het behoudt van de natuur vinden wij belangrijk. Zoals genoemd zetten wij ons in voor gebruik en hergebruik van duurzame materialen.  In de ontwikkeling van en het ontwerp voor buitenruimten staat realisatie van een “groene en duurzame” leef omgeving met dikke letters in ons plan vermeld. Daarnaast houden wij als EPM Projecten B.V. de actuele ontwikkelingen aangaande een duurzaam milieu scherp in de gaten, en anticiperen hierop!

Contact ons

Meer weten over onze dienstverlening, neem contact met ons op!
Naam
Organisatie
Telefoon
E-mailadres
Uw bericht

Alles goed ingevuld? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

EPM Projecten B.V.

EPM Projecten B.V. staat voor volledige ontzorging van uw project. Het volledige pakket aan bouw- en woonrijp werkzaamheden kunt u bij EPM Projecten B.V. neerleggen, zodat u hiernaar geen omkijken meer heeft zodat u zich volledig kunt richten op de overige werkzaamheden die uw aandacht vragen.

Onze gegevens

EPM Projecten B.V.
Lindtsedijk 88f
3336 LE Zwijndrecht
Zuid Holland
Telefoon: +31(0)78 - 6 45 40 35
E-mail: info@epmprojecten.nl
Kvk: 75037890
BTW: NL860117443B01
Sluit venster